Over ons

Thijmen van Veen hovenier is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf dat u van dienst is met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Thijmen heeft een passie voor groen en helpt u graag bij het realiseren van een prachtige nieuwe tuin. Of het nu gaat om een kleine tuin voor een tussenwoning of een riante tuin van een villa: Hoveniersbedrijf Thijmen van Veen zorgt altijd voor een oplossing die helemaal bij uw wensen en eisen past.

Uw persoonlijke
hoveniersbedrijf

Uw tuin is uw trots. Uw tuin is ook heel persoonlijk, dus deze verdient een specialist die met u meedenkt, luistert naar uw wensen en een tuin creëert waarin u vele jaren gelukkig kunt zijn. Hoveniersbedrijf Thijmen van Veen is die specialist. Met veel persoonlijke aandacht en een prettige samenwerking krijgt u niet alleen de tuin waar u van droomde; het wordt ook een prettig proces.

Als uw persoonlijke hoveniersbedrijf houdt Thijmen van Veen hovenier van een prettige, open en informele samenwerking. Thijmen is betrokken, denkt met u mee, maar geeft ook zeker input en advies waar mogelijk.

IMG-20190225-WA0005_compress5
team-1.jpg
0 +
Tevreden klanten
0 +
Complete tuin

Voor advies, ontwerp, aanleg, onderhoud en waterbouw

Thijmen van Veen hovenier is een allround hovenier. Zoekt u een hovenier die u van A tot Z kan helpen en ontzorgen? Neem dan contact op. Op basis van uw wensen en eisen kan Thijmen van Veen hovenier advies verlenen en samen met u komen tot een perfect ontwerp. Dit ontwerp kan vervolgens worden aangelegd en wanneer u behoefte heeft aan onderhoud, kunnen wij u eveneens van dienst zijn. Verder zijn wij actief op het gebied van waterbouw. Ook wanneer u behoefte heeft aan een enkel onderdeel van ons dienstenpakket, staan wij altijd voor u klaar. Lees meer over onze diensten.

20200502_144359_compress47

Een perfecte prijs/kwaliteitverhouding

Thijmen van Veen hovenier is uw specialist voor alle soorten tuinen. Van een kleine tuin van een tussenwoning tot een riante natuurtuin van een vrijstaande villa en alles daar tussenin. De passie en liefde voor tuinen van Thijmen zorgen ervoor dat elk project met dezelfde aandacht en enthousiasme wordt aangegaan.

Uw tevredenheid staat centraal. Vanzelfsprekend kunt u Thijmen van Veen hovenier inschakelen voor losse werkzaamheden, maar niets is voor ons mooier dan te blijven zorgen voor tevreden klanten. Zeer veel klanten hebben er dan ook voor gekozen om na aanleg gebruik te blijven maken van onderhoudsdiensten. Voor een hovenier is er geen mooier compliment denkbaar.

Een perfecte prijs/kwaliteitverhouding

Thijmen van Veen hovenier gaat altijd voor een perfecte kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Omdat alle werkzaamheden in eigen huis plaats kunnen vinden en Thijmen samenwerkt met vaste partners en leveranciers, kunnen de prijzen scherp worden gehouden. Daarbij beschikt Thijmen over alle kennis en vaardigheden voor het uitvoeren van alle werkzaamheden van uw tuin. 

Ons werkgebied

Thijmen van Veen hovenier is vooral werkzaam in het gebied rondom de Vinkeveense plassen, maar is zeker ook beschikbaar voor opdrachten elders in de regio.

Bespreek uw wensen 

Heeft u een idee voor een nieuwe tuin of bent u op zoek naar een betrouwbare hovenier voor tuinwerkzaamheden of onderhoud? Neem direct contact op met Thijmen van Veen hovenier. Thijmen beantwoordt met plezier uw vragen, geeft meer informatie of verzorgt een verrassend scherpe en vrijblijvende offerte op maat.

Lees meer
over de diensten of neem contact met ons op

Op de dienstenpagina kunt u meer lezen over wat Thijmen van Veen hovenier voor u kan betekenen. Heeft u een vraag of wilt u uw project bespreken? Neem dan contact op. Ook kunt u geheel gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte aanvragen.